sâmbătă, 7 decembrie 2013

Tigaie picanta de porc

Reteta tigaie picanta de porc.

Ingrediente:

- 300 g pulpa de porc
- 2 carnati afumati (taranesti)
- 100 g ciolan
- 1 ceapa rosie medie
- 1 ceapa galbena micuta
- 1 ardei gras rosu
- 1 cutie sos de rosii
- 1 lingurite sos chili
- 1 ardei iute verde
- 200 ml vin rosu
- sare
- piper
- patrunjel

Mod de preparare:
  • Va pregatiti toate ingredientele din timp: taiati pulpa de porc cubulete, carnatii si ciolanul
  • Taiati ceapa si ardeiul gras julien
  • Ceapa se pune la calit
  • Adaugati carnea de porc taiata cubulete
  • Cand carnea isi schimba culoarea adaugati carnatii
  • Dupa 1 minut adaugati ardeiul gras, ardeiul iute, sosul de rosii si sos chili
  • Puneti si bucatile de ciolan
  • Dupa 25-30 min adaugati vinul si lasati pana scade
  • Sare si piper dupa gust
  • Ornati cu patrunjel
Serviti cu mamaliga.

Un comentariu: